Programa de Revisions Mèdiques. La revisió mèdica que millor s'adapta a la teva salut actual Revisió mèdica preventiva individualitzada. Comoditat i immediatesa: en 4 hores tens la teva revisió complerta.

Revisions Mèdiques

A Clínica Diagonal oferim revisions mèdiques preventives individualitzades, amb una atenció personalitzada, realitzades per professionals experts en cada una de les especialitats.

Per a la realització de l'estudi disposem d'avançades tecnologies diagnòstiques amb l'objectiu de detectar factors de risc, comprovar el bon funcionament dels principals òrgans vitals i determinar les recomanacions i actuacions específiques per influir en el benestar del pacient.

Com funciona una revisió mèdica?

La Unitat de Revisions mèdiques de Clínica Diagonal està integrada per un ampli quadre d'especialistes.

Totes les proves es realitzen en un matí, amb cita prèvia, per optimitzar el temps del pacient i conèixer de forma ràpida el seu estat general de salut.

Totes les proves es realitzen en un matí, amb cita prèvia, per optimitzar el temps del pacient i conèixer de forma ràpida el seu estat general de salut.

La revisió mèdica comença a les 08:30h del matí, en dejú, a la recepció principal de la Clínica Diagonal.

El pacient és rebut per una hostessa, que l'acompanyarà i informarà dels passos a seguir. Aquesta mateixa assistent anotarà totes les dades administratives i l’acompanyarà a la visita amb el metge responsable de la revisió qui, després d'entrevistar-lo i emplenar la seva història clínica i en funció del seu perfil, sol·licitarà les proves necessàries.

image description

Una vegada realitzades les proves que necessitin dejuni (laboratori, ecografia abdominal, etc.), el personal assistent l’acompanyarà al Restaurant Moos Diagonal perquè pugui prendre un complet esmorzar abans de seguir amb la resta de proves.

En acabar la resta de tests diagnòstics, al final del matí, el pacient tornarà a visitar el metge responsable de la revisió perquè pugui valorar la gran majoria de proves realitzades. En aquest moment emetrà una orientació diagnòstica, acompanyada d'informe i consells de salut.

A qui va dirigit?

A persones que vulguin conèixer el seu estat general de salut, independentment de la seva edat.

Per a més informació truca al 902 88 33 55 T’informarem dels diferents protocols: de dona, d’home i de nen